A+Draftsman heeft namens de opdrachtgever een plan gemaakt voor het ontwerpen van 2 nieuwe dakkapellen en opnieuw indelen van een aantal ruimtes

De opdrachtgever wilde graag twee dakkapellen over de gehele breedte van de woningHierdoor wordt er veel meer ruimte gecreëerd op de bestaande verdieping.

Verder waren er een aantal extra wensen zoals het verbreden van een raam en het extra plaatsen van een raam op de begane grond. Op de verdieping is er een extra badkamer gecreëerd voor de master bedroom en de andere grote kamer is opgedeeld in 2 kleinere slaapkamers voor de kinderen. Ook is de bestaande badkamer vergroot door een extra wand te verwijderen van de berging.

De woning staat in een vakantiepark en is gelegen aan het waterEen prachtige locatie waar het rieten dak goed tot zijn recht komt. Door de vele ramen kan de opdrachtgever genieten van het mooie uitzicht.

We hebben veel extra vierkante meters betrokken bij het woongenot van de bewoners met veel natuurlijke belichting. De traditionele bouw geeft een mooi contrast met de natuurlijke omgeving waar de woning zich bevind.

2 Dakkapellen en nieuwe indeling

Opdrachtgever Particulier
Aanvraag bouwjaar 2023
Locatie Goingarijp

Volg Ons op

WIJ STREVEN NAAR 100% KLANTTEVREDENHEID

BEKIJK DE REVIEWS VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

Elk project start met een goed gesprek waar wij uw wensen en ideeën inventariseren! Uw wensen en ideeën vertalen wij op papier met een creatief en goed doordacht bouwkundig ontwerp.